Persoonlijke coaching

Explore Your Possibilities

 

Deze persoonlijke coaching is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in het werk. Zo kan het zijn dat met sommigen de samenwerking heel prettig verloopt, maar met anderen minder. Of dat er taken zijn op het werk die u heel weinig energie kosten, maar ook die energie vreten. Waar ligt dat nou aan? Wilt u er achter komen wat voor werk goed bij uw persoonlijkheid past? Zou het niet heerlijk zijn daar meer inzicht in te hebben? Zodat u prettiger (samen)werkt, meer energie heeft, betere resultaten behaalt en dus gelukkiger bent?

MBTI biedt hierbij uitkomst! Deze vragenlijst, gebaseerd op de typetheorie van Carl Jung, geeft inzicht in uw persoonlijke gedragsvoorkeuren. Zodat u uzelf beter begrijpt en als bijkomend voordeel ook het gedrag van anderen. 

Persoonlijke coaching voor OR leden: vindt u het lastig om mee te draaien in de OR? Vraagt u zich af welke rol u goed past in het OR team of zitten bepaalde oordelen of ideeën u bij het OR werk in de weg? Vraagt u zich af hoe u een interessante gesprekspartner wordt voor de bestuurder of hoe u meer van zich kan laten horen in OR vergaderingen? Dan biedt inzicht in uw MBTI voorkeur uitkomst! 
MBTI inzicht in het hele OR team? Zie de training OR TEAM effectiviteit.

Aanpak
In het intakegesprek inventariseren we uw coachingsvraag aan de hand waarvan het traject zal worden vormgegeven. Voorafgaand aan de eerste coachingssessie vult u de Myers Briggs Type Indicator vragenlijst in. Tijdens de eerste coachingssessie (het MBTI feedbackgesprek) begeleid ik u bij het ontdekken van uw MBTI type. Deze geeft weer waar uw kracht ligt en uw ontwikkelpunten. Vervolgens leggen we vanuit uw MBTI type de link naar uw coachingsvraag. Afhankelijk van uw coachingsvraag gaan we in de volgende sessies dieper in op: 

- uw MBTI voorkeur en teamwerk
- uw MBTI voorkeur en communicatie
- uw MBTI voorkeur en stressmanagement
- uw MBTI voorkeur en loopbaanvragen

Investeringsindicatie

in tijd: intakegesprek 1 uur, MBTI feedbackgesprek 2,5 uur, vervolgsessies afhankelijk van uw vraag tussen 2 en 6 gesprekken à 1, 5 uur.

in geld: intakegesprek is gratis. MBTI feedbackgesprek inclusief MBTI verklarend rapport, MBTI boek Inleiding tot type: € 282,25.
Vervolgsessies: € 145,50,- per sessie.

Prijzen zijn exclusief 21% btw en accommodatie. Coachings kunnen in company plaatsvinden of op een externe locatie naar keuze.

Ontwikkel jezelf, vergroot je geluk.