OR als innovatieteam

Light bulb with drawing graph

 

OR als innovatieteam

In deze training leert het OR team hoe innovatiekracht kan worden losgemaakt in het eigen team en de organisatie. En hoe de OR ervoor kan zorgen dat zij door de medewerkers en bestuurders gezien gaan worden als de motor achter sociale innovatie: gebruikmaken van de ideeën van medewerkers om de organisatie continu te verbeteren.

Innovatie heeft altijd met verandering te maken. Net als een OR. Vaak komen ideeën van de bestuurder en worden deze, nadat het door de OR is behandeld, vertaald naar de werkvloer. Sociale innovatie werkt precies andersom. Ideeën om slimmer en beter te werken worden op de werkvloer bedacht. Want wie weet er nu beter wat er aan de hand is en wat kan verbeteren dan de medewerkers die het werk uitvoeren? 

Om tot innovatieve ideeën te komen is het nodig gebruik te maken van de denkkracht van iedereen in de organisatie. Dus van zowel de wijze oudere medewerkers, als de slimme jonge medewerkers. Als je deze bundelt, ben je in staat tot innovatie. Een training voor ware innovators!

Trainingsduur
Training van één dag van 9.00-17.00 uur plus 1 dagdeel in company OR teamcoaching binnen 8 weken na de training.


De training kan in company worden gegeven of op een externe locatie naar keuze. 

contact